søndag den 24. august 2008

Stille (shopping) dag

Efter gårsdagens strabadser besluttede vi at tage den med ro i dag. Vi kom først ud af røret ved 12-tiden (vi har jo trods alt ferie) og gik over i vores lokale (meget store) shopping center for at se om der var noget vi måtte eje - dét var der :=)
Marianne nåede at købe to Columbia skorter og en t-shirt. Det blev i alt ca. 450 DKK. Forleden morgen "kom" Marianne også "til" at købe et par Salomon-sko til også ca. 450,- DKK - så hvis man er til shopping så er Prag et ganske fint sted med gode priser. Man skal blot udenfor bymidten, så ligger der masser af lækre butikker (dog mest hvis man er til sports- og fritidstøj).

Vi spiste vores frokost hjemme ved 15-tiden og sad og sumpede i sofaen til CNN og fik en lille lur. Ved 17-tiden gik vi så ud igen, vi havde nemlig allerede i går besluttet at vi ville spise middag på en Argentinsk restaurant - La Casa Argentina - som vi havde fundet forleden dag, hvor vi holdt et lille pitt stop (med Caipirinha).
Vi startede ud med en Mojito og Kir Royal og fik derefter de to mest fantastiske stykker kød vi nogen sinde har fået - det var helt fantastisk! Det kan varmt anbefales når man har fået nok af Bøhmisk mad (som også er godt, men i små mængder).

Nu er det sidste aften, og her er dømt karbad, kaffe, cognac og pakning.

Ingen kommentarer: