fredag den 8. august 2008

I Tivoli med Ho(l)st-Jensen



Så blev det tid til en årlige tur i Tivoli med Caroline (Mariannes Gudbarn) og resten af Holst-Jensen familien.

Vi begyndte med at IKKE se de to yngste i gruppen - Mathias 9 og Caroline 5 - kører forbi i veteranbilerne... Det tog nemlig 4 voksen og tre dankort at købe to turpass og 6 billetter... pyha svær opgave. Nå men vel udstyret med billetter og klistrende turpas, kom de to ud fra forlystelsen med et; I SÅ OS JO SLET IKKE!!

Der var kamp på liv og død da letmatros Sanne med skipper Mathias stævnede ud lige i hælene på første pirat Marianne og og første styrmand Caroline ved roret, på den gæve jolle nr 7.








Men ak og ve, de to i Jolle 15, var stålsat i deres mission med at forfølge Caroline og Marianne, men ohøj skipper, se hvad der sker når man trodser to barske sørøvere....


Der blev også prøvet andet forlystelser, hvor Mathias var sød at tage sin søster ved hånden og hjælpe hende på vej.


Efter denne væren-den-gode-storebror var Mathias helt klar til noget lidt mere dristigt, og fik lokket Marianne med op i Monsunen pyha.... Sjovt var det vel egentligt ikke, og billedet her er godt nok taget FØR vi satte i gang, men det kunne såmænd lige så godt have været fra selve turen - hvis det altså ikke lige var fordi jeg var fuldstændig fastfrosset i de ti minutter (halve timer....) det varede...... Mathias have en fin grønlig nuance i kinderne da vi kom ned.


Vi spiste i Det Kinesiske Tårn (og med forgående tur, er jeg glad for at vi ikke havde spist FØR).


Det blev også til en tur i ballongyngerne, baljerne (som vist nu hedder noget andet), Den Flyvende Kuffert og naturligvis i den gamle rutschebane

En rigtig dejlig og lun aften i hyggeligt selskab.

2 kommentarer:

LeAnne sagde ...

I think I need an english translation for your blog. Love the pictures!!! Miss you.

Marianne sagde ...

Hey babe
Thanks for the entry!
I will try in my next entrys to write a summery in English. As for this one, we went to Tivoli with my God daughter, Caroline, and her brother Mathias and their parents. I tried a scarry ride with Mathias (all right the picture was taken before we went up.... - gives you a pretty good picture of what a girl I am).
Sanne and Mathias tried ot ram us in the boats but Caroline got them :=)!
It was a great evening and we can't wait to se them again in February in India!