fredag den 6. februar 2009

Fra Naples til The Keys

For første gang nogen sinde har vi været nødt til at lade vejret bestemme i hvilken retning vi skulle køre og hvad vi skal se....

Naples var frysende koldt (og selvom vi er nordfra og har taget soft shell jakker med) så fryser vi bravt da vinden er en rigtig dræber.

Så i går aftes kiggede vi på vejrudsigter over Miami og The Keys for at vide at det snart bliver bedre begge steder (pyha). Det er IKKE badetøjet der er blevet slidt på denne tur!

Turen tværs over Florida i gennem noget af The Everglades var spændende. Der var flere steder hvor man kan stå ud af bilen og se alligatorer, storke, fuglearter vi ikke engang kender de danske navne på etc.

See - we can be frinds after all!

Feels good with a nap ... I hate all these tourist though!

Vi gik på nettet her til morgen for at tjekke vejret igen og booke vores hotel. Vi besluttede os til et hotel i Marathon som hedder Sombrero Resort & Marina. Det ligger midt i mellem Key Largo og Key West. Vi landede på vores hotel ca kl 16:30 og fik tjekket ind. Det viser sig faktisk at vi har fundet et rigtig godt sted. Vi har fået en dejlig lejlighed med separat soveværelse og køkken og en opholdstue/spisestue. Her er frit internet så vi kan up-loade billeder og vi kan lave kaffe og mad. Det er helt super!

Der ligger en golfbane lige ved siden af hotellet, men den er privat og "members only" - desværre. Men vi har tjekket golf faciliteterne ud og der en public course "lige rundt hjørnet" som vi overvejer at tjekke ud en af dagene.

Her så lidt billeder fra i aften:

Udsigten fra den ene side af lejligheden over kanalen:

Udsigten fra den anden side af lejligheden. Tennisbaner og golfbane


Efter lidt god golf underholdning (Tiger Woods) på TV, kaffe med avec og blog-skrivning er det blevet tid til "nat nat" - vi skal tidligt op og en tur til Everglades National Park.

Ingen kommentarer: