onsdag den 4. februar 2009

Vero Beach til Sarasota og videre til Naples

Mandag morgen hyggede vi med Leanne og drog fra Vero Beach ca. kl. 10. Vi skulle lige forbi et outlet mall og se om der var noget at købe...... Gæt selv!
Turen tværs over Flordia foregik af landevej 70 mod Sarasota i øsende regnvejr (som kun findes i USA). Da vi ankom til Sarasota og vores motel var det dog fint vejr, omend temmelig blæsende.
Vi boede på Gulf Beach Motel som er et fint sted, som familier kommer tilbage til igen og igen i generationer. Det er hyggeligt, rent og pænt. Ikke noget fancyt men rart og med en god stemning.
Marianne opdagede pludselig at det ene glas i hendes briller var på vej ud, da hun havde mistet en skrue..... heldigvis var der en optikker i byen som fiksede dem, og endda helt gratis!
Vi spiste aftensmad i Sarasota som er en rigtig hyggelig lille by med lidt up scale forretninger, men restauranterne er i en OK prisklasse.
Vi fik vasket og skrevet tre blogindlæg, da vi var lidt bagud.

I dag tirsdag gik vi en lille tur på stranden efter vores morgenmad - vinden var kold, men solen var fremme.

Vi kørte fra Sarasota mod Naples ad landevej 41. Det viste at blive en lidt længere tur (rent tidsmæssigt) end vi havde regnet med, da der er temmelig meget trafik og mange trafiklys på vejen.
Fordelen er dog at man får set lidt mere small town America (hvis man er interesseret i det) og så er man helt tæt på vandet hele vejen.

Vi har tjekket ind på Red Roof Inn i Naples og spiste på Joe's Crab Shack hvor vi fik Surf 'n Turf.

Ingen kommentarer: