tirsdag den 3. februar 2009

Kennedy Space Centre

Søndag morgen stod vi forholdsvis tidligt op og gjorde klar til at køre (tilbage) til Orlando for at se Kennedy Space Centre. Først havde Sanne og Blake dog lige tid til at lege med Lego.

Darren, LeAnne og ungerne blev hjemme da børnene er for små.

Vi havde det meste af KSC for os selv - skønt. Vi begyndte med den to timer lange bustur rundt på området og (ikke mindst) ud til affyringsramperne!


Det er et flot syn og vi havde fornøjelsen af at se den næste rumfærge stå klar til affyring her d. 12. februar.

Vi stod af midtvejs for at se og høre om Apollo/Saturn programmet fra 60'erne og frem. Tilbage til Visitor Center hvor vi så en 3D film om ISS (International Space Station), den internationale rumstation som er færdigbygget indenfor de næste par år. Herefter var vi oppe i "Launch Simulator" hvor vi "fløj" 17.500 mph ud i rummet - en fed tur!


Sidst på eftermiddagen var vi klar til at tage hjem til LeAnne og Darren - forud ventede os en god typisk amerikansk middag/ret, nemlig Sloppy Joe. Men "nogen" havde glemt at slukke lyset på bilen så batteriet på RAV'en var dødt. Så fat i Hertz nødhjælp og efter en time kom "Tommys' Tow from Titusville" (det er ikke en vittighed!) med sine startkabler og vi var kørende igen. Sanne skylder stadig en "kvaje drink"!

Ingen kommentarer: