fredag den 6. februar 2009

Naples

Onsdag den 4. februar (Sumary in english at the buttom)

Vi besluttede at blive på Red Roof Inn en nat mere og onsdag morgen/formiddag kørte vi op til Sanibel og Captiva Islands som ligger nord Naples, lige ud for Ft Mayers. Vi besøgte J.N. Ding Darlings national Wildlife Refuge.

Vi valgte at tage en guided bustur rundt i området. Hvis det ikke havde været så vanvittigt koldt, så havde det være en rigtig god tur. Men damen talte meget længe og bussen (som var åben) holdt steder hvor vinden (det var den der var iskold) stod lige ind.... Og vi havde endda striktrøjer og soft cell-jakker på (nogen på bussen sad kun i shorts og t-shirts)!
Vi så en masse fugle, blandt andet to forskellige pelikaner, storke og en masse andre som vi ikke kender de danske navne på.

Vi spise vores medbragte madpakke i solen og forsøgte at blive tøet lidt op efter den kolde bustur.
Derefter kørte vi over på den anden ø som hedder Captiva island - Strandvejen go home :=). Det er bestemt ikke alle steder krisen kradser i USA.
Vi satte kursen hjemad og havde besluttet at vi ville spise på Joe's Crab Shack igen. Marianne fik en spand rejer og Sanne fik sin surf 'n turf on the bun.... uhhhhm
After our stay with Leanne and Darren we landed in Sarasota at the Gulf Beach Motel late afternoon. It was a very nice motel right next to the beach.
Sarasota is a nice town, but a typical retirement area. Nice and quiet!
Tuesday morning we headed for Naples where we had booked a room at the red Roof Inn.
Wednesday morning we left for Sanibel and Captiva Islands to see J.N. Ding Darlings national Wildlife Refuge.
We took a guided bus tour in to the refuge. It was a very nice trip with a lot of sun, but the wind was freezing cold.
We then drove over to Captiva and drove all the way to the tip of the island and turned back.
After we got back to Naples we headed for Joe's Crab Shack once again! This time Sanne got her Surf 'n turf on the bun and Marianne got herself a bucket of shrimp. Good stuff!

Ingen kommentarer: