tirsdag den 3. februar 2009

Sea World

Lørdag morgen den 31. januar er der afgang i LeAnne & Darrens’ minibus. Kursen var sat mod Sea World, Orlando.
Af og til har man lov at være heldig. Da vi var på vej ind i køen for at skulle købe vores billet, kom der en dame op til os og spurgte om vi dog ikke ville have to billetter som hun ikke kunne nå at bruge (de skulle bruges i dag). Vi blev helt befippet men takkede ja tak, mange tak og kom således gratis ind i Sea World. Vi ville give dem til Darren og Leanne men de ville købe årspas så de kan komme ind hele året, så vi sparede godt USD 140!
LeAnne var vores tour-guide således at vi fik set de ting, som hun mente var de vigtigste/ bedste. Vi kan derfor anbefale:
Pets Ahoy – et show med mange forskellige dyr, som Sea World har hentet fra internater, reddet misrøgt og andet. Dyrene har Sea World adopteret og trænet, så de i dag er super entertainere i et rigtigt flot show. Utroligt hvad man kan træne et dyr til at gøre med kærlighed og godbidder!


At fodre delfiner - man kommer helt up and personal og kan nusse dem på finnen og under hagen, super hyggelig oplevelse.

Dolphin Show – dette er simpelthen bare en oplevelse. Hele koreografien omkring bevægelser, ”stunts” af både delfiner og mennesker akkompagneret til musikken, det hele hænger sammen.



Og naturligvis skulle vi da se Shamu! Ingen tur til Sea World uden det. Det er fantastisk at se de store dyr bevæge sig så graciøst på så forholdsvis lidt plads – og det ser ud som om de nyder det!



Det sidste vi så/prøvede var Wild Artic som er en ”forlystelse” hvor man først bliver ”fløjet” ned til de arktiske egne (sydpolen) i en helikoptersimulator og bagefter ser dyr som isbjørne (ikke Knut), pingviner, hvalrosser etc. Det var en fin ”forlystelse”.
Og naturligvis måtrte vi en tur rundt om øl-teltet hvor der er gratis øl! Det er Anheuser-Bush der ejer Sea World og derfor har de naturligvsi udskænkning.

Her en velfortjent pause:






Det blev sent før vi kom af sted fra Sea World, så aftensmaden var en Wendy’s to go - (Sannes og Darrens fortrukne) mens Kaycee sov og Blake lige nøjagtig kunne holde sig vågen med sin burger.
Vi røg alle på hovedet i seng da vi kom hjem efter en skøn dag!

Ingen kommentarer: